BILZERBAAN

LUXE IN LIMBURGS HART

Ontdek de serene rust van het Limburgse landschap op Bilzerbaan 131 & 133 tussen Maastricht en Bilzen, beide op slechts 10 minuten afstand. Centraal gelegen in Limburg, met snelle verbindingen naar de E313 en Maastricht, en gemakkelijke toegang tot het treinstation in Bilzen voor pendelaars.

Moderne architectuur en stijlvolle geveldetails worden versterkt door hoogwaardige materialen, binnen en buiten, in perfecte harmonie.

GRONDPLAN

0

131
133

1

131
133

MAATWERK
AFWERKING

Standaard van uitstekende kwaliteit, met materialen en afwerkingsbudgetten die passen bij een luxe uit-straling.

Kopers kunnen met de hulp van onze interieurarchitecten een interieur kiezen dat hun persoonlijkheid weerspiegelt, voor een echt thuisgevoel en een hoogwaardige afwer-king.

131
133

PLUSPUNTEN

 • 1
  INPANDIGE
  GARAGE
 • 2
  ZUIDGERICHTE
  TUIN
 • 3
  RUIME
  SLAAPKAMERS
 • 4
  ENERGIENEUTRAAL
 • 5
  RUIME
  BERGING

Elke woning heeft een aangename priv├ętuin voor ont-spanning in de zon, met voldoende privacy en ruimte voor bewoners.

Daarnaast zijn een garage, een zuidgerichte tuin en een ruime berging beschikbaar. Op de tweede verdieping be-vinden zich een badkamer en drie ruime slaapkamers, waar-door deze woningen ideaal zijn voor gezinnen en stellen die op zoek zijn naar comfortabel en luxueus wonen in het hart van Limburg.

DUURZAAM WONEN

De nieuwbouwhuizen bieden panoramische uitzichten over het landschap en zijn energiezuinig ontworpen.

Met een E-peil van 0 zijn ze energieneutraal, voorzien van zonnepanelen en uitgerust met een ventilatiesysteem D. Vloerverwarming en verwar-ming met een lucht-waterwarmtepomp zorgen voor optimaal comfort en effici├źntie.

MAAK EEN AFSPRAAK